19 Kasım 2012 Pazartesi

Essence’in benzersiz renkleri ‘Alacakaranlık Efsanesi’ne hayat veriyor..


Avrupa’nın lider renkli kozmetik markası essence’in
Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 2’den
ilham alarak hazırladığı baş döndürücü makyaj koleksiyonu sayesinde sokakları vampirler basacak!

Bir LIONSGATE® şirketi Summit Entertainment ile işbirliği kapsamında resmi tanıtım partneri olan Avrupa’nın lider renkli kozmetik markası essence, sinema tarihinin son efsanelerinden Alacakaranlık (Twilight) serisinin 16 Kasım’da vizyona girecek finali olan ‘Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 2’den ilham alarak baş döndürücü bir koleksiyon hazırladı.
Başrollerini ilkinde olduğu gibi Kristen Stewart, Robert Pattinson ve Taylor Lautner’in oynadığı, yönetmenliğini ise Akademi Ödülü sahibi Bill Condon’ın yaptığı film, Alacakaranlık Efsanesi’nin sır ve gizemlerini çarpıcı bir sonla aydınlatıyor.
Essence, sınırlı sayıda hazırladığı koleksiyonu, filmin vizyona girdiği tarihle eş zamanlı olarak beğeniye sunarak, bütün kızları gerçek birer vampir görünümüne kavuşturuyor!
Essence, yeni koleksiyonunu Gratis mağazalarına özel olarak hazırladığı kampanyada, çeşitli sürpriz hediyelerle taçlandırıyor. Siz de sürprizleri kaçırmamak için Essence’i Gratis Mağazalarında takip etmeye devam edin!

İşte vampire dönüştürecek renkler ve ürünler

Essence_TrendEdition_BreakingDawn.jpg
Toz far pigmentleri
Vampir gözlerine sahip olmak ister misiniz? Essence’in siyaha yakın 3 farklı koyu renk ve bir açık altın rengi bulunan toz far pigmentleri sayesinde, siz de gizemli Bella Swan’ın muhteşem göz makyajına sahip olabilirsiniz. Üstelik pigmentleri, kendi başlarına veya birbirleriyle kombine ederek de kullanabilirsiniz.
Tavsiye edilen satış fiyatı 8,49 TL

Essence_TrendEdition_BreakingDawn_Composing.jpg

Simli likit eyeliner
Vampir görünüşünüzü vurgulamak için birebir! Simli likit eyeliner, mükemmel ve havalı pigmentleriyle sizi gecenin karanlığına alıp götürmek için iki gizemli ve sihirli rengiyle geliyor. İnce fırçası hatasız bir eyeliner uygulamasına imkan veriyor.
Tavsiye edilen satış fiyatı 7,49 TL.

Ruj
Gece randevusuna hazırlanıyorsunuz… essence’in mükemmel altın parçacıkları içeren ruju, vampirlerin bile dizlerinin bağının çözülmesine neden olacak! İpeksi yapısı sayesinde, Edward tarafından öpülmeyi bekleyen süper yumuşak dudaklar yaratacak.
Tavsiye edilen satış fiyatı 8,49 TL

Dudak parlatıcısı
Alice ve Rosalie gibi dudaklara sahip olmak şimdi çok kolay! essence’in yeni dudak parlatıcıları sizi dramatik bir kırmızı ve yoğun bir lila ile baştan çıkartıyor ve parlak bir son sunuyor. Metalik etkiler, Volturi’ye karşı savaşta gerçek Cullen stili güvencesi veriyor.
Tavsiye edilen satış fiyatı 6,99 TL.
Essence_TrendEdition_BreakingDawn_Lipgloss.jpg

Işıltılı pudra
Bütün Alacakaranlık kızlarının olmazsa olmazı! Bu ışıltılı pudra, yüzünüz ve vücudunuz için özel bir parlaklık sunarken, gerçek vampir çekiciliği için cildinizin güzel ve pürüzsüz görünmesini sağlar.

Tavsiye edilen satış fiyatı 9,99 TL

Allık
Bu allık, yumuşak ve zarif bir biçimde yanaklarınızda ışıltılı, kırmızı bir vurgu yaratıyor. Kadifemsi yapısıyla kolay uygulanıyor ve solgun vampir görünüşü için mükemmel bir son sağlıyor.  

Tavisye edilen satış fiyatı 9,49 TL.




Oje
Dört yoğun renkle şafak vakti ve daha sonrasına kadar kalıcılık! Gizemli gece mavisi, baştan çıkarıcı siyah, koyu ve dramatik mor ve parlak altın sarısı, her Alacakaranlık Efsanesi partisinde göz alıcı tırnakları garanti ediyor.
Tavsiye edilen satış fiyatı 2,99TL.
Essence_TrendEdition_BreakingDawn_NailPolish.jpg


2 yorum:

  1. yaa cok güzel bir seri...ne olurdu essence cok kolay ulaşılabilir yerlerde satılsaydı...

    hepsisatista.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. essence gratis cosmoshop ve bir yerde daha var ama adını unuttum.. ama bu koleksiyon her yere gelecekmi onu bilmiyorum işte.. ben her zamanki gibi caddeden alacağım oraya herşey geliyor ..

    YanıtlaSil