21 Kasım 2012 Çarşamba

Bir oje karşılaştırması..

Pazar günü canım sıkıldığı için oje denemesi yaparken Essence'den son olarak aldığım Icy Princess isimli ojeyi sürmek istedim. Keşke hiç sürmeseydim, bir süredir böyle renkler kullanmadığım için gümüş rengi ojenin bana ne kadar yakışmadığını da unutmuşum. Aksilik olarak gördüğüm her gümüş rengi ojeyi de almışım ne gerek varsa. Aslında hepsi aşağı yukarı aynılar, hiç öyle birkaç renk birden almaya gerek de yok.

 Bu Essence'in ojesi, güzel bir renk ama bana yakışmadığını düşünüyorum. Ayrıca o kadar kremsi yapıda ki kurudujtan sonra bile sürekli zedelendi.

Essence'i sürünce elimdeki diğer gümüş renklerine de bakayım dedim. Golden Rose ile neredeyse aynı renkteler. Gabrini biraz daha koyu, ama tuhaf bir şekilde bu 3 oje arasında en iyisi Gabrini çıktı. Hem rengi koyu nispeten hem de kolay kuruyup az zedelenme yapıyor. 

Kısaca ben bu renk ojeleri kullanmayacağım en azından düz renk olarak. Belki başka ojelerin üzerine süsleme yapmak için kullanabilirim.
Sevgiler..

5 yorum:

  1. Bazen benzer hatta birebir aynı renkleri alabiliyoruz :) Noktaları bu konuda çok seviyorum, sevmediğimiz ojeleri noktalarla süslemek çok pratik ^^

    YanıtlaSil
  2. @ırmak.. evet haklısın noktalama aletlerim de varken hazır yaparım artık..

    YanıtlaSil
  3. Bende altın tonlular, sende de gümüş tonlular mı kötü duruyor? bana da bu gümüşler daha iyi oluyor. En güzel renk Essence'sinki aslında ama bu kuruduğu halde zedelenen ojelere sinir oluyorum ve Flormar'ın ojelerinin büyük bir kısmı böyle mesela...
    Pembe çatlayan ojenin altına çok iyi baz olur bunlardan. ;)

    YanıtlaSil
  4. nazlının farklı bir uygulaması olmuştu bu gümüşi ojelerle ilgili. onu da deneyebilirsin canım.
    bu renkler benim de hiç kullanamadığım renkler... :/

    YanıtlaSil
  5. @tannesi..yaa malesef butun chrome koleksiyonu oyle.. Ama haklisin pembeye muhtesem olacaklar :))
    @kontes..himm bakarim o uygulamaya da...

    YanıtlaSil