9 Kasım 2012 Cuma

Amazing Shine Base Coat..

Geçenlere ojemin altına sürekli olarak tırnak koruyucu base coat olarak sürdüğüm Rimmel'in baz ojesi bitince acilen Gratis'den bir base coat almak zorunda kaldım. Ama malesef ne FlorMar, ne Pastel ne de Rimmel'in base coat'u mevcuttu. O nedenle mecburen Gratis'de satılan Amazin Shine isimli, şeffaf bir top coat almak zorunda kaldım.

Uzaktan tırnak yağı gibi gözükse de aslında şeffaf bir baz oje, yanlız başlıktaki "shine" ibaresi sanki baz değil de top coat olacakmış gibi bir izlenim veriyor. Ama açıklamasında da tırnak bazı olarak kullanıldığı belirtiliyor. Aldım ve hergün oje sürdüğüm için mecburen hemen kullanmaya başladım. Şu ana kadar tırnak koruma veya renk bulaştırmama konularında bir problem yaşamış değilim ama ürünün bir kokusu var kiii işte o çok fena. Üstelik sadece şişe değil, sürdükten bir zaman sonraya kadar tırnaklarım da kokmaya devam ediyor. Ancak bir 5-10 dakika iyice kurumasını bekleyip, sonra da ellerimi yıkayıp kokunun tamamen geçtiğine emin oluyorum. Ürün oldukça da fazla olduğu için kullanmamazlık da yapamayacağım, açık bıraksam koku uçsa diyeceğim belki ürün bozulur bu sefer de ne yapacağımı bilemedim neyse  zaten kokudan başka bir problemi de yok,  ona da katlanacağım artık. Şişenin yarısına kadar kullansam yeter bana.  Koku konusuna özellikle dikkat edenlerin bu konuda dikkatli olmaları iyi olur.
Sevgiler..

7 yorum:

  1. cok haklısın kokusuna ben de cok takılmıştım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet fena kokuyor bir daha kullanmam bu yüzden

      Sil

  2. bunun bende mavi olanı var
    evet o da
    çok berbat kokuyor

    YanıtlaSil
  3. Aslinda ozel bir base coat yerine herhangi bir renksiz cilayi en alta sursen de olur. Hem de daha hesapli. Bende flormar'in, golden rose'un ve kalyon'un base coat'lari var, ama bazen elimde olmadiginda Gabrini veya herhangi bir baska markanin seffaf cilasini suruyorum, tamamen ayni sonucu veriyor. Maksat oje ile tirnak arasina bir bariyer koymak zaten. Hatta bence surulecek oje acik renkse mat beyaz oje bile baz islevini gorur.

    YanıtlaSil
  4. Gratiste görmüştüm almayı düşünüyordum iyi ki yazmışsın canım direk çıkardım listemden.

    YanıtlaSil
  5. @hayeda.. tırnakları sararmaktan da koruyor sanırım ya da güçlendiriyor öbür ürünler güçlendirme konusunda emin değilim ama sararmayı golden rose sararmayı önleyen oje evet azaltmıştı sararmayı gerçekten yoksa tabiki normal bir renksiz oje de aynı işi görecektir.
    @7-24 makyaj.. aynı serinin öbür ürünleri konusunda bir fikrim yok ama.. belki onlar kokmuyordur.

    YanıtlaSil