24 Ocak 2013 Perşembe

The Balm Give Crease a Chance Fırça..

Bu fırçaya uzun zamandır göz koymuştum, haklıymışım göz koymakta ancak Gratsi The Balm fırçalarda indirimi bitirmişti. Ancak Gratise özel ürünlerde yapılan son %40 indirimde fırça 25 TL.'den 15 TL.'ye düşünce fırsat bu fırsat dedim ve hoop aldım fırçayı. Uzun zamandır uygun fiyatlı fırçalar içinde bu kadar iyi olan bir fırça görmemiştim. Fırça çift taraflı, dolayısı ile 15 TL.'ye iki fırça almış oldum.


Fırçanın ortadaki resimde görülen üst tarafı ile bütün göz kapağı, crease bölgesi ve sadece kaş altı rahatça renklendiriliyor. Bu fırça ile crease bölgesini tamamen renklendirdikten sonra, diğer uç ile de istediğim bir koyu rengi alarak, göz kapağımın dış bölgesine dairesel hareketler ile yediriyorum. Daha sonra göz kapağının iç bölgesine süreceğim rengi de ayrı bir  blending fırça ile sürdükten sonra ikisini birbirine yedirmek için tekrar bu fırçayı kullanabilirsiniz. Bildiğim kadarı ile kılları sentetik ama daha tek bir kıl dökülmesi bile olmadı. Fırçayı Mac fırça temizleyicisi ile temizledim, bu hafta sonu daha derin bir temizlik yapacağım bakalım ne olacak.  Siz de kullanışlı ve uygun fiyatlı bir fırça arıyorsanız bu fırçaya bir göz atın derim.
Sevgiler..

9 yorum:

  1. Takdir ediyorum seni böyle kullanışlı,güzel, pratik üstelik uygun fiyatlı ürünler bulmayı ne güzel beceriyosun helal olsun :)

    sellinismode.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Elim hep gidiyor, sonra geri bırakıyorum.Galiba artık almalıyım:/

    YanıtlaSil
  3. @selinartun.. bu fırçanın indirime girmesini çok bekledim hakikaten.. :-)) teşekkürler..

    @süslügünlüğüm.. indirime girdiğinde mutlaka al..

    YanıtlaSil
  4. Sevgililer gününde indirime girerler mi acaba=)) kaçırmam artık bu sefer indirimi

    YanıtlaSil
  5. artık bende sahip olmalıyım bunaaa :D güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
  6. %40 indirimden bende allık fırçası kaptım, güle güle kullan ;)

    YanıtlaSil
  7. bende almalıyım artık bu fırçadan. güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  8. uzun zamandır fırça kolaksiyonumu desteklemek istiyordum.Bunun fiyatı da çok uygunmuş, teşekkürler hemen deneyeceğim. Ben de bekliyorum ama..www.cosmodemo.blogspot.com

    YanıtlaSil
  9. @nilsulinindünyası.. sevgililer gününde kozmetik indirimi olabilir.. ya da bu gratise özel ıvır zıvırlar var ya onnlar da olabilir..
    @pekbilmiş.. teşekkürler..
    @pinkyfashion.. teşekkürler güle güle kullan sen de..
    @makyajlıkareler..teşekkür ederim..
    @demettokgöz.. memnun kalacağın bir fırça olacaktır.. hemen bakıyorum bloguna da..

    YanıtlaSil