16 Ocak 2013 Çarşamba

Nars Allıklarım..

Bu günlerde Nars allıklardan bahsedildiğini çok duymaya başladım. Bir ara kaybolmuş gibiydi, herkes başka markalara yöneliyordu ama bu aralar yine revaçtalar. Gerçi benim gözümden hiç düşmediler, her zaman favorilerimin başında gelirler ama hazır bahisleri geçerken elimdeki Nars allıkları da bir tanıtayım istedim.


İlk resimde toplu olarak görülüyor. Sağ üstteki resimdeki Angelika, sol altta meşhur Super Orgasm ve alt sağda da  Sin yer alıyor. Üst resimde bir de Albatros gözüküyor ama onu daha önce tanıtmıştım. Eğer istenirse bu alıkları da daha sonra tek tek tanıtabilirim. Hepsinden çok memnunum çünkü. Nars allıkların gerek pigmentasyonu, gerek kalıcılığı ve tozutmaması gerçekten çok başarılıdır. Ne yazık ki onlar da Mac'ın izinden giderek zam yaptıkça yaptılar ve çoğu kişi alamaz oldu. Ben allıkları zamanında sanırım 65-70 TL. gibi bir fiyata almıştım. Şimdi ne kadar hiç fikrim yok.


Bir de elimdeki bütün Nars ürünleri toplu olarak görelim dedim. Bunların arasında 4 adet 2'li göz farı, 3 allık, 2 aydınlatıcı, birkaç tane kalem ruj ve liner ve ruj bulunuyor. Bunları da sırayla tanıtacağım.
Sevgiler..

7 yorum:

  1. süper orgasmdan istiyorumm :))

    YanıtlaSil
  2. @eliftuna.. ah ahh Elifcim ben hepsini istiyorum ama super orgasm gerçekten en alınası olandır içlerinde.. gönül rahatlığı ile tavsiye ederim..

    YanıtlaSil
  3. tanıt tanıt. burada sephora vb mağaza olmadığından ulaşmak zor ama online tekrar satılmaya başlanırsa kafamda olan 2-3 renk var allıklardan. :)

    YanıtlaSil
  4. @dofadofa.. umarım satılmaya başlarlar online bir an önce.. tamam sırayla tanıtırım hepsini..

    YanıtlaSil
  5. Hepsini merak ediyorum açıkçası.
    Bu arada bugün itibariyle Nars allıklar 73 TL. :) Bugün arkadaşım oradaydı, tlf da sordum fiyatlarını, hemen benim için bakıp söyledi sağolsun. Ben de sana naklen yayın yapmış olayım... :)

    YanıtlaSil
  6. @tannesi.. aa 73 tl mi? iyi fazla zam gelmemiş hala alınabilitesi var biraz :-))) teşekkürler bilgi için..

    YanıtlaSil
  7. Evet evet fazla zamlanmamış; rica ederim. :)

    YanıtlaSil