11 Ocak 2013 Cuma

Günün Makyajı...

Bugünün makyajı yaklaşık 7-8 ay önce arkadaşımın Amerika'dan getirdiği  ve burada Dior palet ile yaptım. Ama şimdi baktım da o yazıya resimler çok kötü çıkmış, acemiliğime gelmiş kesinlikle, bu palet hakkında bir yazı daha yazılmasını hak ediyor. Farların değişik ve hafif simli olması hoşuma gitti, gündeik makyajda bile kolayca kullanılabilecek renkler.



Göz makyajında sol sıradaki alttaki iki farı ve sağ sırada, en üst ve en alttaki farları kullandım. Gözüme de Emily'nin dün aldığım mor kalemini çektim. Bu kalemi çok beğendim, ayrıntılı yazısı gelecek tabi ki. Mascara olarak yine Essence Get Big Lashes var, bu mascarayı bitirmeye kararlıyım. Far bazı olarak da yine Essence kullandım. Dudağıma da yine aynı paletten bütün rujları karıştırarak sürdüm. Ne yazık ki böyle paletlere konan krem rujlar, durdukları yerde kuruyup atılmaya mahkumlar. Çünkü sabah sürdüğüm ruju, daha sonra tazeleyemediğim için genelde kullanmıyorum bu tür rujları. Dior'un bu şekilde pek çok ruju heba olmuştur elimde. Neyse sonuç olarak demek ki bu palete bir yazı daha yazılacak çünkü ileriki günlerde bu paleti bol bol kullanmayı düşünüyorum. 
Sevgiler..

5 yorum:

  1. özellikle göz makyajını çok sevdim:!gule gule kullan aldıklarınıda bende emıly sıyah kalemını aldım ve dığer markalara gore daha sağlam fazla akma yapmadı ilk defa beğendim markayı kalemde ..

    YanıtlaSil
  2. Bence bugünkü göz makyajın yayınladıkların arasındaki en başarılı olanı :)

    YanıtlaSil
  3. emily göz kaleminin mor rengini
    tekbaşına bende kullanıyorum.
    Farlada çok güzel bir bütün olmuş.

    YanıtlaSil
  4. Göz makyajın çok güzel ancak ruju düzgün sürememişsin :)

    YanıtlaSil
  5. @kirazlıdondurma.. Ahh o rujları nasıl sabahın körü evden çıkmadan alelacele sürdüğümü bilsen nasıl böyle düzgün olmuş dersin :))))

    YanıtlaSil