8 Ocak 2013 Salı

Avon Advanced Techniques Moroccon Argan Oil Serisi Saç Bakımı..

Avon'un birkaç ay önce çıkardığı argan yağlı bu serisini bir süredir kullanıyorum. Araya başka saç yağları da girdi ama bunu da oldukça düzenli olarak kullandım diyebilirim. Artık rahatça yorum yapabilirim.


Öncelikle saç kremine bakalım, bu kremi her banyodan sonra düzenli olarak saçıma sürüp, 2-3 dakika bekletiyorum. Saçlarımı güçlendirdiğini veya canlandırdığını hissetmesem bile, nemlendirip, yumuşattığını görüyorum. Peşinden de argan yağını nemli saça uygulayıp, o şekilde kurumaya bırakıyorum. Yalnız yağını uygularken dikkatli olmak lazım. Benim saçlarım çok kısa o nedenle 2 ya da 3 pump yeterli oluyor, eğer yanılıp da fazla sürecek olursam kesinlikle saçımda bir yağlanma ve ağırlık yapıyor. Sol alttaki resimde görülen Rare Blossom'ın saç yağını kullanırken ise böyle bir sorun yaşamadım. Ne yazık ki Rare Blossom ülkemizden gitti, keşke bu yağı stok yapsaydım diyorum şimdi.
Onun dışında saçı çok yağlı olmayanlar için Avon Argan Yağlı saç bakım serisi tavsiye edebileceğim bir üründür, yağlı saçlar için sadece saç kremi de kullanılabilir. Üstelik benim saçım kısa olduğu için  oldukça bereketli bir ürün,  uzun saçlar için daha fazla ürün kullanımı gerekebilir. 
Sevgiler..

10 yorum:

  1. İyi günleRinde bitir daha çok fayda görürsün inş...
    ben diğErini yani yeşiL kapaklı olan serumunu bayılaRak kullanıyorum her banyo sonRası saç UÇlarıma süRüyorum şuan saçlarım küT diplerine gelmemesine dikkat ediyorum parlak Ve sağlıklı gözükmesine ve yumuşacık olmasına sebeBebiyet veriy0R,afferin avoncuğa nux diYe yeNi markalaRda çıkaRttı kötü söylentileri takmadan iyi iş çıkarmaya başlıyor avOn efendi:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @matruska.. Avon boyle tuhaf bir marka bazi urunleri cok iyidir bazilari da cok kotu bu iyilerden.. Bu arada nuxe markasi da oldukca iyidir..

      Sil
  2. rareblossom gitmedi bak burada;
    http://www.lilakutu.com/marka/rareblossom

    Saç yağı listede sanki göremedim gibi ama ayrıntılı bakabilirsin,lilakutudan ben çok memnunum her yerde söylemişimdir belki burada ilk kez mi bahsediyorum bilmem..

    Rareblossom saç için olan yağın iki tane tester şişesi vardı evde,argan kullandığım için ellemedim ver kargo adresini hediyem olsun eğer çok seviyorduysan
    :)

    YanıtlaSil
  3. @pearlfairy.. Dogru soyluyorsun lilakutuyu unuttum puanlarimla alirim oradan varsa.. Sagol canim cok tesekkurler dusunmen yeter..:))

    YanıtlaSil
  4. Bende bunu kullanmaya başladım ama saçlarım uzun ve mahş 3-4 kişilik olunca 5-6 pompa anca yetiyor. 2 haftalık deneyimime göre saçtaki parlaklığı gerçekten arttırıyor. Yumuşatması da iyi sayılır.

    Aynen bazı avon ürünleri iyi bazıları kötü sanırım bu iyilerden =)

    YanıtlaSil
  5. @ilkeizmirli.. evet uzun saça gerçekten de fazla dayanmaz..

    YanıtlaSil
  6. Benim saclarım uzun ancak 2-3 pump kullansam bile yaglı bir gorunum bırakıyor. Pek sevmedim ben bu urunu. Seffaf şişel yesil yazılı bir avon serumu var adını unuttum ondan daha memnun kaldım. Takipteyim. Banada beklerim cnm:)

    http://makeupbybgm.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. @truebeauty.. Avonun o serumunu da kullandım ama farklı amaçlar için ikisi de onu da yazayım birara.. Takip ediyorum sanki seni ama yine kontrol edeceğim..

    YanıtlaSil
  8. Avon'un argan yağlı saç serumundan bende çok memnunum yumuşacık yapıyor, saçlarım ışıl ışıl parlıyor ve saçıma sağlıklı bir görünüm veriyor. Yeni saçlarım çıkmaya başladı bile :)

    YanıtlaSil
  9. @senabilen.. Aa saç çıkardığını bilmiyordum kullanmaya devam edeyim bari..

    YanıtlaSil