5 Ekim 2012 Cuma

Günün ojesi.. Alessandro MoonPolish..

Günaydın. Kendi bilgisayarımı işyerinde henüz olmayan bilgisayar yerine hizmete soktuğum için, eskisi gibi sabahları yazabileceğim. Bugünkü ojem Ekim ayı Vanilya Club kutusundan gelen (ki henüz yazısını bile yazamadım) Alessandro Moon Polish oje. Bu ay Vanilya Club kutusunda 2 adet Alessandro oje ve bir adet de top coat var.Numarasını veya ismi varsa da ismini bilemiyorum çünkü şişenin üstünde yazmıyor. Moon Manikürün tarifini okuyunca, o yollanan top coat'un sadece bu ojeye özgü olduğunu sanmıştım. Ama birazdan göreceğiniz gibi moon oje özel, top coat değil.
Akşam oturup ojeyi güzelce sürdüm ve üzerine de tarif edildiği gibi Essence French manikür şablonlarından kapatıp topcoat çektim. Ojenin rengi direk griden pembeye döndü.
Önce resimleri de görelim.

 ilk sürüldüğünde mat gri olan oje, topcoat sürünce üstteki gibi pembe renk aldı. 


 Görüldüğü gibi kolay kuruyan ama kremsi mat yapısından dolayı çok çabuk zedelenebilen bir oje. Bu tek kat sürülmüş hali, ikinci katta baloncuk yapmaya başlayınca ben de çıkarıp, tek kat olarak yeniden sürdüm.




 Daha sonra akşam bir de üzerine sim süreyim de çok renksiz olmasın dedim ve simleri gelişigüzel pat pat sürüverdim.. Anında renk değiştirdi yani herhangi bir şeffa oje renk değiştirme işlemini yapıyormuş. Topcoat özel değil, ojenin kendisi özel. Tabi simleri öylesine sürdüğüm için renk değiştirince biraz acaip durdu.


Ve bu da yeni aldığım zırh yüzüğüm, takması biraz zor ama parmakta çok güzel duruyor.

Bu moon polish işi biraz saçna geldi bana, yapmak için uğraşmak gerekiyor ve şablon bandı çektiğinde de ojenin tam birleşme noktası kabarabiliyor. Normal oje olarak kullansam daha iyi olacak gibi ama bir kere daha düzgün yapmayı deneyeceğim. Ama oje tek başına, mat haliyle daha çok hoşuma gitti.
Sevgiler.

5 yorum: