18 Temmuz 2012 Çarşamba

Purederm Botanical Choice Oxygen Bubble Mask.. Blueberry..

Dün yaptığım çamur maskesinden bahsedince yine hafta sonu yaptığım başka bir maskeden de bahsetmemek olmazdı. Bu poşet maskeleri neredeyse her Gratis veya Watsons alışverişimde ikişer, üçer alıyorum ve bir köşede bekliyorlar. Hafta sonu bunu bulunca hadi dedim yapayım. Maske iki kullanımlık yani akıllı bir şekilde poşeti ikiye bölmüşler, böylece artan kısmın kuruma tehlikesi ortadan kalkmış. Tek poşetlik maskeler yerine böyle ikiye bölünmüş poşet maskeler almak daha akıllıca zaten. Maske köpük temizleyiciler gibi önce yüzünüzde beyaz bir sabun izi bıraktıktan sonra pıss diye görünmez oluyor. Ciltte gerginlik yaratmadan kendi kendine kuruyor. Çıkarma işi zaten çok kolay ılık su ile iki yıkamada gidiyor ve cildi parlak ve temizlenmiş olarak bırakıyor. 


 Maske fırçam.. Poşetin içinden bu fırçayla alıp, rahatça sürebiliyorum.


Derinlemesine temizleme yapan maskenin içinde yaban mersini ve yeşil çay özleri varmış. Temizleme işini gayet iyi yaptığı bir gerçek. Bu maskenin bir de rasberry yani böğürtlenlisi var. Onu da en kısa zamanda deneyip, yazacağım. Ne yazıkki tam olarak nereden aldığımı hatırlamıyorum. Sanırım Gratis'di, gidince tekrar bakacağım, fiyatı da 2-3 TL. gibi diye hatırlıyorum. 
Sevgiler..

5 yorum:

  1. böğürtlen mii :)) denememe gerekli maske yapmaya üşeniyorumm ama gerçekten iyi oluyor haftada bir yapmalaı aslında ama işte iş güç bebiş :))
    geçen haftaki maskemi parmakladı bebişim sağolsun :)

    YanıtlaSil
  2. fırçanı nereden aldın ve nasıl temizliyorsun ?:)

    YanıtlaSil
  3. ah bu maskeler beni benden alıyo, aklımı kaybedicem yakında :D yaa o değil de ben bu maskeleri gratiste nasıl görmedim yaaa!!! :/

    YanıtlaSil
  4. @eliftuna.. Bende aklima geldikce yapmaya calisiyorum iste yogunluktan.
    @hilalsaglik.. Firca sanirim Fatihde Lizz diye bir bijuteri kozmetik deposu gibi bir yer vardi ordan ama her kozmetikcide mutlaka fircalara bak uygun fiyata iyi seyler bulunuyor direk suyla yikiyorum ben bunu o kadar saglammiski hicbir sey olmuyor :))
    @shewgy.. Gratisdemiydi tam emin degilim ama ugradigimda bakacagim mutlaka..

    YanıtlaSil
  5. @eliftuna.. böğürtlen değil de şeftaliymiş galiba dün gratisde yeniden baktım da..

    YanıtlaSil