17 Temmuz 2012 Salı

Gratis Alışverişi..

Biliyorsunuz 3 gündür Gratis'in 3. yılı nedeni ile güzel bir indirim var. The Balm'da %50, diğer renkli kozmetikde %40 ve cilt bakım ürünlerinde de %25 ile %40 arası değişen bir indirim yapmış Gratis sağolsun. Böylece The Balm'da aklımda kalan ama indirim beklediğim için almadığım pek çok ürünü alma şansım oldu. The Balm'dan daha önce sadece 2 ürün alıp kullanmıştım ama aklım feci şekilde Nude makyaj paletindeydi. Fiyatı 60 TL olan bu paleti indirimde 30 TL.'ye alma şansım oldu.

The Balm ürünleri..  

 Tekli göz farları just this ones ve Jealous  Jordana.. 25 TL'den 12.5 TL'ye düştü.                                                              



Balms Away göz makyajı temizleme kremi (??).. Ben bunu daha çok vaxa benzetiyorum ama temizlemesi gerçekten güzel, göz yakmıyor ama miktarı dikkatli almak lazım yoksa gözde yoğun bir krem fazlası kalabilir. 33 TL'den 17.5 TL'ye düştü.


 İşte göz koyduğum allık Hot Mama.. Buna bayılıyorum, nefis bir pembe tonunda..33 TL'den 17.5 TL' ye düştü.



Ve şahane Nude Tude makyaj paleti. Urban Decay gibi olamaz ama bunun da renkleri gayet kullanışlı ve güzel bence. Herhangi bir yolculukta yanıma alacağım tek palet şu anda, gayet hafif ve seçeneği bol. Ayrıca minik bir makyaj fırçası da var içinde. 60 TL'den 30 TL'ye düştü.



En açıkdan koyuya kadar 12 adet renk var içinde, kullanıp fikrimi yazmak için sabırsızlanıyorum. 

Bu güzellik de The Balm makyaj çantası. Yanlız anladığım kadarıyla bu çantayı öyle herkese vermiyorlarmış alışveriş yapsa bile. Benim evin oradaki Gratis'de çalışan kızlarla akraba olduğum için artık kendisi güzelce verdi bana, yoksa haberim bile yoktu. Bugün bir alışveriş daha düşünüyorum, kaldıysa bir çanta daha isterim. 


Tabi diğer ürünlerde de yapılan %40 indirimi görünce alışveriş sadece The Balm ile sınırlı kalmadı. Uzun zamandır denemek istediğim Maybelline Color Tattoo Permanent Taupe göz farını da aldım.. Ayrıca Maybelline Master Drama göz kaleminin de kahverengi olanını aldım ki kendisi harika bir Smudge Proof. Sürdükten 1 dk. falan sonra çıkarmak imkansız hale geliyor. Far 15.95 TL'den 9.57 TL.'ye düştü. Kalem ise 17.95 TL'den 10.77 TL'ye düşüyor.



 Far görüldüğü gibi tam bir mantar kahverengisi. En sevdiğim ve kullanmalara doyamadığım bir renk, yanlız bu farın ağzı açık falan kalırsa hemen kuruyor aklınızda olsun.


Bu güzel Golden Rose ruju da rengini çok beğendiğim için aldım. Günlük makyaj için ideal, hem sıcak renkli hem de çok parlak değil, tam bana göre. Fiyatı 9.80 TL:'den  5.88 TL:'ye düştü.




En son olarak da acıbadem sütünü çok sevdiğim Bebak'ın Kakao özlü güneş sonrası bakım sütünü denemek için aldım. Ama ne yazıkki beklediği o şahane kakao kokusu yok ve krem çok akışkan, aynı serinin bir de havuç özlü olanı var sanırım o da aynı akışkanlıktadır. Neyse ara ara vücuduma sürerim artık. Bunda indirim yoktu, fiyatı 9.50 TL.
Bugün inidirimin son günü, eğer aklınızda birşeyler kaldıysa hemen Gratis'e uğrayın, ben belki Betty Lou Luminizer için tekrar gideceğim. Umarım bu yazı size de yardımcı olur.
Sevgiler..

16 yorum:

  1. Güzel günlerde kullan canım, bende de çoğu ürün ortak, balms away den ben de aldım gayet güzel :)

    YanıtlaSil
  2. @Kavala70.. teşekkürler..ilk defa balmdan bu kadar ürün aldım ama değdi diye düşünüyorum..

    YanıtlaSil
  3. Gule gule kullan. bende aldim biseyler ve canta istememe ragmen kalmadi falan dediler. cok gicik oldum hatta usenmedim gratise bile yazdim ama stokta kalamamistir falan dediler

    YanıtlaSil
  4. yaaa ben daha yeni öğreniyorum indirimi :( o nude palete içim gidiyo:(

    YanıtlaSil
  5. @ozgecan.. Evet cantalar urunlerden hizli tukenmis nerdeyse..
    @hilalsaglik.. Benim evin ordaki gratisde bu aksamustu hala butun urunler vardi.. Umarim bulmussundur nude paleti..

    YanıtlaSil
  6. Süper ürünler almışsın,güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  7. @kozmetik perisi.. teşekkürler..

    YanıtlaSil
  8. hot mama esmerlere yakısır mı? the balma allıklardan hangılerı esmerler ıcın ıyı bır secım olur sızce??

    YanıtlaSil
  9. @kader.. hot mama esmerler için biraz parlak kalır diye düşünüyorum.. kendim esmer olmadığım için hiç düşünmedim bunu şimdiye kadar ama istiyorsan biraz araştırıp sırf esmerler için allık renkleri konulu bir yazı yazarım.. bir kaç gün izin ver bana :-))özellikle balm allıklara bakayım tam renklerine..

    YanıtlaSil
  10. audrey çok sevinirim yardıma edersen çünkü yaşadığım şehirde gratis yok :( ve eşim bırkac gunlugune baska bır sehıre gıttı, o donmeden ben bunları bunları ıstıyorum dıye lıste gonderecegım de :) ozellıkle the balm ve essence ılgımı cekıyor. mutlaka denenmeli guzel urun dedıgınız urunler varsa tavsıye de rıca edebılırım sızden :)

    hayatincoptenekesi@hotmail.com.tr

    YanıtlaSil
  11. @kader.. araştırdım biraz balmdan esmer tenliler için en iyi allık frat boy.. dawn boy sana açık gelir.. betty-lou luminizer aydınlatıcıyı alabilirsin.. ve hot mama bronzerı.. pudrası sana olmaz..
    essence ürünlerini de akşam inceleyip cevap yazayım olur mu? ama yeni koleksiyon allıkları sana uymaz sanırım pek.. aslında twilight renesmees red tam senlikmiş ama bitti ne yazık ki.. bir de golden rose terracota 103 numara önerebilirim esmerler için..

    YanıtlaSil
  12. @kader.. hot mama mı yazmışım ben bronzer için yok o değil allık o.. çok parlak gelir sana.. bronzer sexy mama olması lazım..

    YanıtlaSil
  13. bronzer bahama mama degıl mıydı? sexy mama transparan dıye bılıyorum ben. hot mama da nars orgasm dupe'u dıyorlar orgasm kullanmıstım guzel duruyordu bende ama artık ulaşamıyorum bu markalara, bu nedenle hot mamayı da merak etmıyor degılım acıkcası. burada kış olayı pek olmadıgı ıcın yılın on ayı bronzlaşabılıyorum ben. yanı oyle kara kuru bı tıp degılım boyle bronz guzel bır esmerlık var dıyelım, yanı en azından herkes begenıyor :)

    YanıtlaSil
  14. @kader.. Evet bunları sürekli karıştırıyorum ben... doğal bronzluğa hot mama sa olur frat boy da ikisi de güzel bronzera gerek yok o zaman sana bu ikisi yeter sanırım essence 40 numara natural beauty allık ve sun clup far paleti olabilir sana balm nudetude palet de çok kullanışlıdır istersen netten bak bunlara bir de essence 09 dörtlü denim far paleti var seversin diye düşündüğüm

    YanıtlaSil
  15. çok çok teşekkür ederim yardımların için, sipariş listeme hepsini ekledim bile :)

    YanıtlaSil
  16. @kader.. Rica ederim zevkini bilmiyorum ana seveceğini düşündüğüm ürünler hepsi de :))

    YanıtlaSil