2 Kasım 2012 Cuma

Bu da dünün ojesi...

Geçen gün Gratis'e uğradığımda Essence'e yeni bir koleksiyon geldiğini gördüm, koleksiyonun adı da Miami ve adı gibi sıcak, parlak renklerden oluşan bir koleksiyon. Tamamen inceleyemedim ama koleksiyonda farlar, allık ve ojeler var. Ben şimdilik turuncu ve sarı olmak üzere iki oje aldım koleksiyondan. İlk olarak da turuncu rengi sürdüm. İşaret parmağıma da Avon'un yeni simli ojelerinden mor olanı sürdüm.

 Parlak turuncu ve neredeyse neon olan ojenin adı Miami Heat.  Fiyatları da diğer ojeler ile aynı 2.50 TL.

Aslında bu koleksiyon sonbahar, hatta neredeyse kış başında değil tam yaz başında gelmeliydi, çünkü renkler sarı-turuncu-pembe gibi tam yaz-sıcak-ateş renkleri. Farları da aynı şekilde sarı ve turuncu renkte, şeftali renkli allığı ile hepsi de tam yaz renkleri. Koleksiyondan aldığım Bienvenido Miami adlı sarı ojeyi de daha güneşli bir günde sürmek üzere kenara ayırdım. Ojeler güzel ama farlar benim kullanacağım renkler değil, aynı şekilde allık rengine benzer renklerim de mevcut olduğu için almayı düşünmüyorum. Essence'in yeni kış koleksiyonlarını getirmesini bekliyorum şimdi.
Sevgiler.

3 yorum:

  1. gerçekten de tam bir yaz rengiymiş, essence neden böyle bir zamanlama hatası yapmış acaba :)
    http://bizimkiz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. @Tanuraysha.. yaa ben de anlamadım kesinlikle.. o sarıyı da çok istiyorum sürmek ama güneşsiz bir günde yazık olur ona..

    @kozmetikperisi.. teşekkürler canım...

    YanıtlaSil