8 Ağustos 2012 Çarşamba

Dotting Tools Kullanımı..

Aldığım tırnak süsleme aletlerini kullanmalara doyamıyorum bu ara, yakında hevesim geçer o ayrı. Ama bu arada bunları nasıl kullanıyorsun diye soranlar da olduğu için bu konu hakkında minik bir yazı yazacağım. Gerçi bana gelene kadar YouTube'da bunun feriştahı var ama olsun..

 Öncelikle kullanmak istenilen rengi beyaz bir kağıt üzerine ya da paletiniz varsa onun üzerine döküyoruz. Ben renkli tırnak üzerine beyaz ojeyle süsleme yapmayı tercih ettim, tersi de olabilir. Yeni aldığım FlorMar Prett minik ojemi de bu iş için kurban etmiş bulunuyorum.

 Süsleme aletlerinden istediğimiz kalınlıkta olanı seçip, her bir nokta için ojeye batırıp nazikçe tırnağımızın üzerine bastırıyoruz. 

 Malesef resimlerimi çekecek başka birisi olmadığı için noktaları tırnak üzerine nasıl koyduğumu gösteremiyorum. (Çünkü aile efradından kimse böyle bir blog yazdığımı falan bilmiyor.)


Sonuç olarak böyle değişik ebatda noktalanmış şirin tırnaklar oluyor. Tahminlerin aksine kullanmak oldukça kolay ve pratik. En ince uçluları ile de minik minik noktalar koyarak desenler çizilebilir. Yakında onu da deneyeceğim tabi.

Değişik manikürler gördükçe çok hoşuma gidiyor ve yapabildiğimi de yapmaya çalışıyorum bakalım artık ne kadar başarılı olursam..
Sevgiler..

4 yorum:

  1. Çok güzel olmuş ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. @meliskaraman.. teşekkürler.. utube da daha iyileri var dediğim gibi..
    :-))

    YanıtlaSil
  3. @kozmetikbirasktir.. Cok begendim ben de bu oyuncklari..:))

    YanıtlaSil